Och vem är jag då …?

Föreläsare, författare, coach

Jag är föreläsare, coach och författare till läromedlet ”Entreprenörskap; från idé till verklighet” utgiven av Libers Förlag 2011. Jag har ett långt förflutet som företagare och utbildare. I april 2016 kom min nästa bok, ”Ekonomi med hjärta; frihet, trygghet och glädje med dina pengar”, som jag ger ut på mitt nystartade förlag, Books from the heart. Mitt stora intresse är att sprida budskapet om att ekonomi är kul och enkelt samt att det är viktigt att spara. Jag använder gärna psykologi och filosofi för att förtydliga mina tankegångar och för att få en annan vinkling än det traditionella. Ett vanligtvis torrt ämne kan på så sätt bli både stimulerande och spännande.

Min första bok; Entreprenörskap: från idé till verklighet

Gillar att utveckla, ha kul och är nyfiken

Min passion är att göra det som är kul och utvecklande. Jag har en fil.kand i filosofi och svenska och blev diplomerad coach 2010. Jag har drivit både nationella och internationella utvecklingsprojekt med anknytning till innovation, ledarskap och ekonomi i samarbete med flera myndigheter och organisationer. Under en tid var jag även starta-eget-rådgivare och utbildare hos ALMI, och hade förmånen att få hjälpa många nyföretagare att utveckla sina idéer.  Min bok om entreprenörskap är en guide full med råd och tips till den som går i tankar att utveckla sin företagsidé.

Min andra bok; Ekonomi med hjärta

                                                 irene-cover

Och skriver gärna … Du kan läsa mina krönikor hos det kvinnliga investerarnätverket Feminvest En del av dessa finns även med i min bloggportal.

 Stipendier jag har mottagit 

  • Svenska Institutet, för opinionsbildande insatser 1998                                                                                                     
  • EU-kommissionen i Sverige, för goda projektresultat 2000
  • Stiftelsen Innovationscentrum, för innovationsprojekt riktade till kvinnor
  • Sveriges Läromedelsförfattares Förbund, för boken ”Entreprenörskap; från idé till verklighet” 2015


Jag är medlem i:
Stockholmsförfattarna
Egenutgivarna
Influencers of Sweden

 

 

 

10399972_121465230208_2213672_n[1]

 På fritiden Min stora hobby är att måla. Jag håller utbildningar i en målarform som heter Vedic Art, vilket jag är utbildad lärare i. Målningen är kravlös och ger en skön avkoppling. Att en solig sommardag stå ute och måla ger en extra vitaminkick till kropp och själ tycker jag. Testa du också Vedic Art.

Förutom målningen är min stora passion mina tre små barnbarn.

 

FÅ GRATIS EKONOMIGUIDE & ARBETSBOK

Fyll i dina uppgifter nedan så

skickas Guiden direkt till din e-post!

You have Successfully Subscribed!